Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Οι UVC οδηγήσεις μπορούν να γίνουν ο βιομηχανικά τυποποιημένος, Weimar, Roewe και άλλες επιχειρήσεις αυτοκινήτων ενώνουν, θα χτίσουν ένα νέο κύμα της εφαρμογής

Πιστοποίηση
Κίνα Bytech Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Bytech Electronics Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Οι UVC οδηγήσεις μπορούν να γίνουν ο βιομηχανικά τυποποιημένος, Weimar, Roewe και άλλες επιχειρήσεις αυτοκινήτων ενώνουν, θα χτίσουν ένα νέο κύμα της εφαρμογής
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι UVC οδηγήσεις μπορούν να γίνουν ο βιομηχανικά τυποποιημένος, Weimar, Roewe και άλλες επιχειρήσεις αυτοκινήτων ενώνουν, θα χτίσουν ένα νέο κύμα της εφαρμογής

Το «ευφυές αυτοκίνητο Διαδίκτυο», είναι η εστίαση της καταναλωτικής προσοχής τα τελευταία χρόνια. Αλλά παρά covid-19, που συνεχίζει να έχει επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων, τα μικρά αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται δεδομένου ότι τα καθημερινά ταξίδια για τα άτομα και τις οικογένειες, η υγεία στο αυτοκίνητο έχουν γίνει μια νέα εστίαση των καταναλωτών.

 

 

Η πρώτης τάξεως τεχνολογία υγείας CleanPro, Bytech παρέχει την πηγή φωτός

 

Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι UV καταλαβαίνει ότι για οι χρήστες απολαμβάνουν τον υγιή αέρα στο αυτοκίνητο, το νέο SUV WM ex5-ζ είναι εξοπλισμένο με την πρώτης τάξεως» τεχνολογία υγείας εξερεύνησης «CleanPro WM, η οποία βελτιστοποιεί το εναέριο περιβάλλον στα εσωκλειόμενα διαστήματα. Μέσω της δημιουργίας AQS έξω από την ανίχνευση ατμοσφαιρικής ποιότητας αυτοκινήτων, ενεργός έλεγχος PM2.5, αρνητικός ιονικός καθαρισμός, διήθηση αέρα μικρού CN95, UVC καθαρίζοντας καμπίνα τύπων επαγωγής (υπεριώδης αποστείρωση) αρχικά πέντε σε μια τρισδιάστατη λειτουργία προστασίας του περιβάλλοντος αυτοκινήτων, περιεκτική προστασία της υγείας χρηστών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι UVC οδηγήσεις μπορούν να γίνουν ο βιομηχανικά τυποποιημένος, Weimar, Roewe και άλλες επιχειρήσεις αυτοκινήτων ενώνουν, θα χτίσουν ένα νέο κύμα της εφαρμογής  0

 

Μεταξύ τους, αξίζει ότι η UVC επαγωγική καθαρή καμπίνα υιοθετεί το uvc-ΟΔΗΓΗΜΕΝΟ σχέδιο που έχει προσελκύσει πολλή προσοχή αυτή τη στιγμή, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει την τρισδιάστατη προστασία του εσωτερικού περιβάλλοντος και να προστατεύσει πλήρως το εσωτερικό περιβάλλον υγείας. Η UVC λειτουργία καμπινών καθαρισμού αντίληψης μπορεί αποτελεσματικά να σκοτώσει τα βακτηρίδια και τους ιούς στο αυτοκίνητο, και η αναγνώριση ανθρώπινων σωμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι UVC οδηγήσεις μπορούν να γίνουν ο βιομηχανικά τυποποιημένος, Weimar, Roewe και άλλες επιχειρήσεις αυτοκινήτων ενώνουν, θα χτίσουν ένα νέο κύμα της εφαρμογής  1

 

Όταν κάποιος ή μικρά ζώο στο αυτοκίνητο, υπεριώδης αποστείρωση θα σταματήσει αυτόματα, για να αποφύγει την άμεση έκθεση δερμάτων. Όταν κανένας δεν είναι στο αυτοκίνητο, το μπορεί να ανοίξουν αυτόματα, και τη μακρινή εφαρμογή μπορεί να ανοίξουν αυτόματα και να αποστειρωθεί αυτόματα. Αναφέρεται ότι η λειτουργική UV πηγή φωτός από τη Co. Bytech Elecronics, ΕΠΕ, ο λαμπτήρας αποστείρωσης της χρησιμοποιείται επίσης στο αυτοκίνητο W6 WM.

 

 

Το Saic Roewe χρησιμοποιεί επίσης το uvc-ΟΔΗΓΗΜΕΝΟ πρόγραμμα αποστείρωσης

 

Εκτός από τη μηχανή WM, οι εμπειρογνώμονες λένε το UV που μαθαίνεται ότι οι πιό πρόσφατες ειδήσεις για την έναρξη Roewe «ενεργός καμπίνα υγείας καθαρισμού» από SAIC Roewe σε συνεργασία με Sanden Huayu το Φεβρουάριο του 2020. Είναι διαθέσιμο στα νέα ενεργειακός πείρος πρότυπα, το μεγαλύτερο κυριώτερο σημείο αυτού του συστήματος είναι η ένταξη του UVC βαθιού συστήματος υπεριωδών οπτικού αντιιών στον αυτοκινητικό κλιματισμό για πρώτη φορά. Μέσω του βαθιού υπεριώδους φωτός, μπορεί να παραγάγει τη φωτοχημική επίδραση στα βακτηρίδια, τους ιούς και άλλους μικροοργανισμούς, να καταστρέψει αποτελεσματικά τη μοριακή δομή τους και να προκαλέσει το θάνατο της αύξησης και των αναπαραγωγικών κυττάρων, φονικοί κατά συνέπεια βακτηρίδια και ιός στα φίλτρα κλιματισμού. Το υπεριώδες κύμα (UVC) στο φυσικό φάσμα χρησιμοποιείται για να καταστρέψει το DNA ή μοριακή δομή RNA στα μικροβιακά κύτταρα, με συνέπεια το θάνατο κυττάρων αύξησης ή/και τον αναπαραγωγικό θάνατο κυττάρων, ώστε να επιτευχθεί η επίδραση αποστείρωσης.

 

 

Οι UVC οδηγήσεις μπορούν να γίνουν ένα σημείο αύξησης ασφαλίστρου και σημείο πώλησης

 

Γιατί οι κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι έντονοι να παρέχουν τον υγιή αέρα στο αυτοκίνητο, μεταξύ των πολλών προτύπων στην αγορά αυτοκινήτων, η οποία μπορεί να παρέχει περισσότερη προστασία; Ή πέστε ποιος μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία στις υγείες και ασφάλειες αυτοκινήτων, οι οποίες μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους καταναλωτές. Έναντι του προηγούμενων καθαρισμού και της απολύμανσης του αέρα στο αυτοκίνητο, ο κύριος τρόπος είναι να αντικατασταθεί το φίλτρο σκόνης, ειδικό καπνογόνο απολύμανσης αγορών, προϊόν καθαρισμού κλιματισμού και ούτω καθεξής. Έναντι του uvc-ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΥ σχεδίου, όχι μόνο η μυρωδιά είναι βαρύ, αλλά και η λειτουργία είναι κουραστική.

 

Σύμφωνα με την παραγωγή και τα στοιχεία πωλήσεων που δημοσιεύθηκαν από την ένωση της Κίνας των αυτοκινητικών κατασκευαστών, ολόκληρο το έτος 2021, η Κίνα παρήγαγε και πώλησε 26,082 εκατομμύριο και 26,275 εκατομμύριο οχήματα αντίστοιχα, επάνω 3,4 τοις εκατό και 3,8 τοις εκατό ετήσιος. Ιδίως, στον τομέα των νέων ενεργειακών οχημάτων, η συσσωρευτική παραγωγή 3,545 εκατομμύριο οχημάτων πέρυσι, επάνω 159,5% έτος στο έτος Πώλησε 3,521 εκατομμύριο μονάδες, επάνω 157,5% έτος στο έτος.

 

Κατά συνέπεια, με τα πλεονεκτήματα του uvc-ΟΔΗΓΗΜΕΝΟΥ προγράμματος αποστείρωσης και τις τρέχουσες πωλήσεις της αγοράς αυτοκινήτων, οι εμπειρογνώμονες λένε τη UV εικασία το μέλλον που του μπορεί να γίνει ο βιομηχανικά τυποποιημένος, και κυρίως βασισμένος στους ακόλουθους δύο λόγους:

 

Η καταναλωτική συνειδητοποίηση της υγείας έχει βελτιωθεί. Λόγω της πανδημίας covid-19, οι καταναλωτές έχουν αλλάξει τη στάση τους απέναντι στα υγιή και αποστειρωμένα προϊόντα, και οι οικογένειες με τα παιδιά δίνουν περισσότερη προσοχή στη χρησιμοποίηση τους.

 

Σημείο αύξησης ασφαλίστρου, σημείο πώλησης. Τα νέα ενεργειακά οχήματα καθώς η δημοφιλέστερη διαδρομή για τις επιχειρήσεις αυτοκινήτων αυτή τη στιγμή, νέες και παλαιές δυνάμεις αυτοκινήτων στην αγορά συσσωματώνει, κάποιο χάσμα στενεύουν βαθμιαία, και οι UVC περικοπές λειτουργίας αποστείρωσης ακριβώς στην τρέχουσα έννοια της καταναλωτικής ζήτησης, που φορτώνει αυτό, μπορούν να έχουν ένα σημείο αύξησης ασφαλίστρου και το σημείο πώλησης. Και η νέα ενέργεια του ηλεκτρικού οχήματος, προσθέτει ότι η αντίστοιχη λειτουργία του κύκλου πιστοποίησης είναι σχετικά σύντομη, έχει προωθηθεί στο ηλεκτρικό όχημα προσθέτει κατάλληλα αυτή η λειτουργία δεν είναι δύσκολη, εύκολος να προκαλέσει τις νέες δυνάμεις.

 

Με την επιδημία που σκουπίζει τον κόσμο, το σύστημα υπεριώδους απολύμανσης μικροκύματος των UVC οδηγήσεων με το χαμηλότερο κόστος και η πολύ ώριμη τεχνολογία θα γίνουν σίγουρα τυποποιημένη διαμόρφωση ολόκληρης της νέας αυτοκινητοβιομηχανίας στο μέλλον. Εάν είναι ηλεκτρικοί φορείς ή φορείς καυσίμων, ειδικά τα νέα ενεργειακά οχήματα, αυτό το σύστημα απολύμανσης θα εγκατασταθούν σε μεγάλη κλίμακα.

Χρόνος μπαρ : 2022-04-27 16:33:11 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Bytech Electronics Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Helen Yang

Τηλ.:: +86-13590418367

Φαξ: 86-20-3774-0680

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)